OBAVIJEST

o upisu djece u DV Lastavica

za pedagošku godinu 2022./2023.


Dječji vrtić Lastavica vrši upise djece u programe ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja (jaslice i vrtić) u razdoblju od 12. 5. do 20. 5. 2022. godine.

Zahtjevi za upis od strane roditelja zaprimat će se isključivo preko sustava e-Građani s vjerodajnicom sigurnosne razine 2

- web aplikacija Upisi u dječji vrtić https://vrtici.e-upisi.hr/

(napomena: poveznica za pristup sustavu e-Upisi bit će u funkciji tek od 12. svibnja 2022.)


VAŽNO! Za elektroničku predaju zahtjeva neophodan je osobni korisnički pretinac u sustavu e-Građani, stoga obavještavamo sve roditelje/skrbnike koji još nisu prijavljeni na portal e-Građani da to učine u što kraćem roku. Dovoljno je da jedan roditelj ima osobni korisnički pretinac u sustavu e-Građani.

U slučaju poteškoća s predajom zahtjeva preko platforme e-Građani ili ako roditelji/skrbnici nemaju pristup internetu, moguće je doći osobno u Upravu vrtića uz obavezan prethodni kontakt radi dobivanja željenog termina osobnog dolaska.

- e-mail: info@djecjivrticlastavica.hr

- telefon: 023/286-303

- mobitel: 098/911-2348

Sustav sam povlači određene obvezne dokumente (rodni list, potvrda o prebivalištu, elektronički zapis o radnom odnosu sa HZMO-a), no roditelji su obvezni pribaviti Potvrdu o obavljenom sistematskom zdravstvenom pregledu predškolskog djeteta prije upisa u Vrtić, osobne iskaznice oba roditelja, zdravstvenu iskaznicu djeteta, rodni list braće i sestara te ih priložiti u sustav (skenirane ili fotografirane).


Prije podnošenja zahtjeva za upis djeteta u dječji vrtić molimo roditelje/skrbnike da obavezno pročitaju:

https://www.djecjivrticlastavi...


Informacije o načinu ostvarivanja prednosti pri upisu djece te visini iznosa participacije roditelja djece korisnika možete pročitati na sljedećem linku:

https://www.djecjivrticlastavi...

Informacije o privremenoj rang listi bit će objavljene naknadno na mrežnim stranicama vrtića.