OBAVIJEST o upisu djece u DV Lastavica za pedagošku godinu 2021./2022.

Poveznica za podnošenje zahtjeva za upis: https://e-upisi.hr/ bit će dostupna danas poslije 20:00 sati.

Upisi djece u program ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja (jaslice i vrtić) bit će otvoreni  u razdoblju od 25. 5. do 3. 6. 2021. godine.

VAŽNO! Za elektroničku predaju zahtjeva neophodan je osobni korisnički pretinac u sustavu e-Građani, stoga obavještavamo sve roditelje/skrbnike koji još nisu prijavljeni na portal e-Građani da to učine u što kraćem roku. Dovoljno je da jedan roditelj ima osobni korisnički pretinac u sustavu e-Građani.

U slučaju poteškoća s predajom zahtjeva preko platforme e-Građani ili ako roditelji/ skrbnici nemaju pristup internetu, moguće je doći osobno u Upravu vrtića uz obavezan prethodni kontakt radi dobivanja željenog termina osobnog dolaska.

- e-mail: info@djecjivrticlastavica.hr

- telefon: 023/286-303

- mobitel: 099/617-3037

Sustav sam povlači određene obvezne dokumente (rodni list, potvrda o prebivalištu, elektronički zapis o radnom odnosu sa HZMO-a), no roditelji su obvezni pribaviti Potvrdu o obavljenom sistematskom zdravstvenom pregledu predškolskog djeteta prije upisa u Vrtić te ju skeniranu priložiti u sustav.

Prije podnošenja zahtjeva za upis djeteta u dječji vrtić molimo roditelje/ skrbnike da obavezno pročitaju Korisničke upute za roditelje na linku: https://www.djecjivrticlastavi...

Informacije o načinu ostvarivanja prednosti pri upisu djece te visini iznosa participacije roditelja djece korisnika možete pročitati na sljedećem linku: https://www.djecjivrticlastavi...